top of page

HUOM! Kuntosali suljettu 1-15.1.2022

Aluehallintoviraston päätöksen mukaan, koronaviruksen leviämisen estämiksesi, joudumme valitettavasti pitämään kuntosalin suljettuna 1-15.1.2022.

Tämä tarkoittaa myös että kaikki aikuisten ryhmäliikuntatunnit ovat tauolla kyseisenä aikana.

Lapsi- ja nuorisoryhmät sekä fysioterapiatoiminta jatkuu normaalisti.


Kyseisenä aikana voit kuitenkin jäsenenä varata kuntosalin yksityiskäyttöön, niin että enintään yksi henkilö/yksi perhe/enintään viiden hengen kaveriporukka (jotka muutenkin viettävät aikaa yhdessä) voivat käyttää kuntosalia yksi tunti kerrallaan. Varaa korkeintaan 2 tuntia/viikko jotta kaikki halukkaat pääsevät treenaamaan.


HUOM! Varaus koskee ainoastaan jäseniämme.


Voit varata kuntosalin sinulle/perheellesi/kaveriporukallesi kotisivumme varausjärjestelmän kautta.Jos et osaa, tahdo tai pysty varaamaan paikkasi ajanvarausjärjestelmän kautta, niin voit soittaa meille numeroon 044 025 7006 niin varaamme sinulle paikan.


Ole täsmällinen kun tulet salille ja poistut salilta ja vältä näissä tilanteissa lähikontaktia henkilöihin jotka ovat varanneet kuntosalin ennen sinua ja sinun jälkeen.


Jos joudut perumaan aikasi, toivomme että teet peruutuksen viimeistään kolme tuntia ennen varattua ajankohtaa. Peruutuksen voit tehdä kotisivuillamme rekisteröitymällä ja kirjautumalla sähköpostiosoitteellasi jonka annoit varatessasi. Vaihtoehtoisesti voit myös tehdä peruutuksen puhelimitse.


Ota yhteyttä vastaanottoon jos sulku tai ajanvarausjärjestelmä askarruttaa.

Pahoittelemme sulusta aiheutuvaa haittaa ja toivomme ymmärrystä.

Yhdessä tsemppaamme myös tämän läpi!

Comentários


bottom of page