top of page

OBS! Gymmet stängt 1-15.1.2022

Enligt Regionförvaltningsverkets beslut, för att förhindra spridningen av coronaviruset, är vi tvungna att hålla gymmet stängt under tiden 1-15.1.2022. Detta betyder också att all gruppträning för vuxna är på paus under denna tid.

Barn- och ungdomsklubbarna samt fysioterapiverksamheten fortsätter normalt.


Under denna period kan du som medlem dock boka gymmet för privatbruk, så att max en person/en familj/ett kompisgäng (som annars umgås) på max 5 personer kan använda gymmet för 1 timme i taget. Boka max 2 timmar/vecka så att alla intresserade slipper och träna.


OBS! Bokningen gäller endast våra medlemmar.


Du kan boka gymmet för dig/din familj/ditt kompisgäng genom bokningssystemet på vår hemsida.Om du inte kan, vill eller har möjlighet att boka din plats via bokningssystemet så kan du ringa oss på 044 025 7006 så bokar vi in dig.


Var punktlig när du kommer till och går från gymmet och undvik i dessa situationer närkontakt med personer som bokat gymmet före och efter dig.


Om du måste avboka din tid önskar vi att du gör det senast tre timmar innan den bokade tiden. Avbokningen kan du göra genom att på vår hemsida registrera dig och logga in med din e-postadress som du uppgett när du bokat. Alternativt kan du också göra avbokningen per telefon.


Kontakta receptionen vid frågor angående stängningen och bokningen.

Vi beklagar olägenheter som uppstår p.g.a. detta och hoppas på förståelse.

Tillsammans kämpar vi oss också genom detta!

Comments


bottom of page